Back to Question Center
0

Italienisch fruktsallad

1 answers:

Hej, vi skriver det hÃÆ'Ã,¤rÃ|gget unter Toscanas sol. Vi har olivträd Pॠvänster sida av vॠrt hus, vindruvsplantor Pॠhöger, OCH Rosmarin, Salbei och Lavendel i vॠ¥ r trädgàrd. Och efter en vecka har jag für den mig att bis och elsa dofar lavendel.

Italiensk fruktsallad

Italiensk fruktsallad

Vi ​​lovade attti skulle blogga härifrån. OCH även om tre italienska P (Pasta, Potatis & amp; Pizza) har gjort vॠr resa lite mindre hälsosam än VAD vi är vana vid har vi försökt att hॠ¥ lla vÃÂ. ra middagar enkla, med färska grillede grönsaker, sallader och fleya olika dressingar, röror och sà ¥ ser - l carnitine ampul.

Igॠr kväll avslutade vi middagen med en typiskt italienska fruktsallad och vॠr egen Variante av en honungszabaglione. Ich Italiener Mann frukten die Salladen nach Säsong, vi anväda olika stenfrukter och Cantaloupemelon. Vad som skiljer den här fruktsalladen frॠn en vanlig svensk är att frukten först vänds i citronsaft och Socker (vi använde honung) OCH Limousine fॠr DRA nॠgra timmar i Kylen sà¥. att fruktsafterna frigörs och smakerna blir intensivare.

Italiensk fruktsallad

Mazedonien di Frutta
4 Personen

25 kö. rsbär, urkärnade och delade
6 aprikoser, skurna i bॠtar
3 persikor, skurna i bॠtar
1/2 Ã' cantaloupemelon, skuren i Tunna bॠtar (18. ) frॠn 1 stor Citron skal Saft och Tunna
2 TSK honung

Honungszabaglione
5 äggulor
3 TSK honung (. 18) 1 dl Vitt vin
2 dl Joghurt
färsk Lavendel

Att göra fruktsalladen: Lägg alle frukt i en stor skà¥. l. Blanda citronsaft, skal och honung i en liten skå, om med sked och häll frukten. Vand runt frukt och citronblandningen såt allt blandas, smaka av och tillsät extra honung eller citron om det behövs. Sätt ich kylen und minst tvà ¥ timmar.

Att göra honungszabaglionen: Vispa äggulorna med honungen i en stor Rostfri skॠl tills de är helt blandade. Hॠ¥ ll skàLen över sjudande vatten och vispa tills äggblandningen fॠr en ljusare färg och tjockare konsistens, ca. 3-4 minuter. Häll i Vinet och ett par stycken lavendelblommor och fortsätt vispa bis blandingen har blivit ljus, tjock och har ökat kraftigt i Volym, ca 10 minuter. Om blandningen skär sig är det för varmt, ta bort den frॠn det sjudande vattnet och vispa kraftigt nॠgra sekunder.

När zabaglionen är Ljus OCH luftig är den färdig OCH SKA kylas ner genom att sänka ner skॠLen i en större skॠl fylld med isvatten. Vänend und yoghurten den den kallnat. AnvÃÆ'Ã,¤s direkt öller tück med plastfilm och førvara i kylen i upp bis 2 dagar.

Servera genom att lägga upp fruktsalladen und 4 glas eller skålar. Sätt en klick zabaglione pà ¥ och toppa med nà ¥ gra lavendelblommor.

April 16, 2018